JUKI:n

missio ja visio
Your search results

Toimitusjohtajaksi meille

Visiomme 2025 on olla vakavarainen ja itsensä ylläpitävä kiinteistöyhtiö. Haluamme tarjota kustannuksiltaan kilpailukykyisiä ja energiatehokkaita toimitiloja. Katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme löytämään aukeavia mahdollisuuksia.

Missionamme on edistää alueen henkistä hyvinvointia ja taloudellista kannattavuutta. Haluamme mahdollistaa yrittäjyyttä, tarjota oppimisympäristöjä ja olla hyväksi tunnistettu kumppani. Olemme helposti lähestyttävä ja toivomme ihmisten tulevan luoksemme kertomaan ideoistaan ja kehittämisehdotuksistaan.

Kotkan Julkiset Kiinteistöt Oy etsii toimitusjohtajaa.

 Kotkan Julkiset Kiinteistöt Oy eli JuKi Oy on Kotkan kaupungin kokonaan omistama osakeyhtiö, joka on perustettu vuonna 2015. Yhtiön liikevaihto on n. 6,7 miljoonaa ja tase 75 miljoonaa euroa. Tilojen käyttöaste on 90 prosenttia.

Yhtiö hallinnoi ja kehittää kiinteistöjä ja toimitiloja sekä vuokraa niitä niin julkisille toimijoille kuin yrityksille ja yksityisille. JuKi Oy:n tavoitteena on tarjota laadukkaita, asiakkaiden tarpeet täyttäviä toimitiloja.

Toimitusjohtajan vastuulla on JuKi Oy:n liiketoiminnan operatiivinen ja strateginen johtaminen Kotka-konsernin ja yhtiön hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi toimitusjohtaja ylläpitää ja kehittää aktiivisesti JuKi Oy:n monipuolista kiinteistökantaa ja liiketoimintaa yhdessä henkilökunnan, muiden sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Hän on asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja omistajalle aktiivinen yhteistyötaho, joka varmistaa vuokralaisten sujuvan arjen, luo parhaat kontaktit ja toimintatavat sekä varmistaa samalla kiinteistöjen optimaalisen käytön nyt ja tulevaisuudessa.

Toimitusjohtajalta odotetaan:
– kokemusta kiinteistöliiketoiminnasta ja kiinteistökehityksestä
– kokemusta talouden johtamisesta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä yrityksen taserakenteesta
– hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja
– näyttöjä liiketoiminnan menestyksekkäästä kehittämisestä
– kiinnostusta palveluliiketoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen
– kykyä huomioida kestävän kehityksen periaatteet yhtiön toiminnan ja kiinteistöjen
kehittämisessä
tulevaisuuteen suuntautuneisuutta, innovatiivisuutta, kehityskykyä ja reilua johtajuutta

 Hakijalle katsotaan eduksi kuntasektorin tuntemus ja soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän hoitamiseen asiantuntevan henkilökunnan, nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisät toimistotilat Kotkan keskustassa.
Työn aloitus sopimuksen mukaan.
Hakemukset ja CV:t vastaanottaa hallituksen puheenjohtaja Pekka Posti.

Mainitse hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollinen suosittelijasi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si  5.12. klo 16.00 mennessä sähköpostilla pekka.posti@kotka.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi: Toimitusjohtaja

Lisätietoja tehtäväkuvan ja sisältöjen osalta antaa vt. toimitusjohtaja Vesa Minkkinen ma 25.11. klo 9-11 ja 15-16, ja ma 2.12. klo 9-11 ja 15-16.

p. 040 1405 686, vesa.minkkinen@kotka.fi

Compare Listings