Jukista aiheita Xamkin opiskelijoiden projektitöille

light-bulb-3104355_1920

Opiskelijat tutkivat Jukin kiinteistöjen lämpö- ja sähköliittymien kokoja, ja suunnittelevat Merikeskus Vellamoon kustannustehokkaampaa viilennystä.

Juki on mukana projektitöiden toimeksiantajana Xamkin Yritysverstas-projektin kesäverstaassa. Kesäverstaassa opiskelijat toteuttavat työelämän toimeksiantojen pohjalta tiiminä projektityön, joka suoritetaan kesän harjoittelujaksona ja opiskelijat saavat siitä opintopisteitä. Jukin toimeksiantoihin Xamk hakee 3-5 opiskelijaa.

Jukista on mukana kaksi energiatekniikan alaan liittyvää toimeksiantoa:
1) lämpö- ja sähköliittymien kokojen tarkistus ja 2) Merikeskus Vellamon jäähdytyslaitteiston tarkastaminen ja kehitys. Nämä projektityöt suoritetaan yhteistyössä XAMK Yritysverstaan ja XAMK Energiatekniikan TKI-tiimin kanssa.

Jukin tavoitteena on saada tarkempaa tietoa Jukin omistamien kiinteistöjen kaukolämmön laskutustehosta ja sähköliittymän koosta. Juki toivoo saavansa myös hyviä ideoita siihen, kuinka Merikeskus Vellamon suuria tiloja voitaisiin viilentää kustannustehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin.

Lue lisää Xamkin kesäverstaasta:

https://www.xamk.fi/kesaverstas/

Aiheet:

Lue myös nämä:

Mikko Elosuo aloitti toimitusjohtajana

Mikko Elosuo aloitti Jukin toimitusjohtajana.

Lue tiedote

Ekami remontoi Villa Kärkisaaren sisätiloja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston pintakäsittelyalan opiskelijat tekevät tiloissa muun muassa maalaus- ja tapetointitöitä. Remontin aikana Kärkisaari ei valitettavasti ole vuokrattavana.

Lue tiedote

Vuokranmaksu poikkeustilanteessa

Pyydämme olemaan yhteydessä meihin, mikäli koronaviruksen vaikutukset yrityksesi toiminnalle aiheuttavat sinulle vaikeuksia vuokranmaksuun.  
Pyrimme hankalassa tilanteessa neuvotteluteitse tukemaan yrittäjiä tarvittaessa erilaisin ratkaisuin ja järjestelyin, jotta kaikkien toiminta voisi jatkua hankalan vaiheen yli.

Lue tiedote