Kiinteistöt

Sunilan koulun asunnot

Pakinkatu 3, Kotka

Sunilan koulun asunnot

Kohteessa tarjolla vuokrattavia tiloja

Kohteessa on asuntoja vuokrattavana.

Karhulan kupeessa sijaitseva Sunilan alue on tunnettu Alvar Aallon suunnittelemista rakennuksista ja Sunilan sellutehtaasta. Alueen funktionalistisesta ilmeestä hieman poikkeava Sunilan kansakoulun rakennus suunniteltiin jo vuonna 1939, mutta se valmistui lopulta sotien jälkeen vuonna 1950. Vilho Rikka sijoitti suunnitelmassaan kansakoulun opettajien asunnot poikkeuksellisesti erilliseen rakennukseen.
Tänä päivänä talo on rauhallinen ja miellyttävä asua. Hyväkuntoisessa, jykevässä kivirakennuksessa on yhteensä kahdeksan vuokra-asuntoa, sauna ja pesutupa. Talossa on runsaasti säilytystilaa sekä kellarissa että vintillä. Asunnoissa on useampia komeroita. Rauhallisella piha-alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Bussipysäkki on aivan talon vieressä. Talon  vehreässä puutarhassa on mukava istuskella kesäpäivänä vaikka hyvän kirjan kanssa. Kauppa, kuntosali, urheilukenttä ja merenranta sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä. Täällä on hyvä asua vaikka lapsiperheenkin!

4 kpl yksiö 44m2 (vapaina 2 kpl!)
2 kpl kaksio 59m2 (vapaana 1 kpl!)
2 kpl kolmio 95m2 (vapaana 2 kpl! Katso esittelyvideo!)

Asunnot luovutetaan tehosiivottuina ja ikkunat pestyinä! Lisäksi kaksiossa on 05/2020 valmistuva maalausremontti.
Sovi näyttö! 040 573 2702

 

Haluaisitko asua keskellä historiallisesti merkittävää aluetta? Tiedustele mahdollisesti vapautuvia asuntoja Heidiltä 0405732702 tai laita viestiä: juki@kotka.fi

Vapautuu 8.9.2020: 2. kerroksen kolmio 96m2, 700€/kk

Kohteessa tarjolla vuokrattavia tiloja

Kohteessa on asuntoja vuokrattavana.

Sarjakuva