Ympäristötalo

Veijo Kuusiston suunnittelema toimistorakennus valmistui vuonna 1978 Kotkan Hovinsaarelle. Kotkalaiseen paikallishistoriaan vahvasti kuuluvan Eteenpäin-lehden toimitilat sijaitsivat Ympäristötalossa sen valmistumisvuodesta vuoteen 2011-saakka.

Loistavalla sijainnilla ja lähellä merta sijaitseva rakennus on nykyään täynnä monipuolisia, eri kokoisia ja eri alojen toimijoita ja rakennuksen vuokralaisia ovat mm. Ympäristökeskus, Kymen Ympäristölaboratorion Kotkan palvelupiste, GRK, East Coast Events ja Kopsan sähköautorata. Talon käyttäjiä ja muita asiakkaita palvelee lounasaikaan Lounaskahvila ysiysi. Talosta löytyy vapaita vuokrattavia tiloja monenlaiseen toimintaan: eri kokoisia toimistoja, varastoja ja jopa laboratoriotiloja.

Ympäristötalon saunaosasto on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin ja juhlahetkiin. Tilavan saunaosaston vuokraus onnistuu Pub Eduard & Albertin kautta.

1970-luvun lopulla valmistunut rakennus poikkeaa aikakautensa perinteisestä rakennustyylistä massiivisuudella ja raskailla rakenteilla. Rakennuksen peruskorjausta valmistellaan ja uusia vuokralaisia ja yhteistyökumppaneita haetaan aktiivisesti.

Tiedot:
Kotkantie 6, Kotka
Rakennettu 1978
006-0611-0004

Kiinnostuitko?

Etsimme aktiivisesti tiloihin innovatiivisia ratkaisuja sekä motivoituneita kumppaneita kehittämään tiloja yhdessä kanssamme. Jos kiinnostuit kohteesta, ole rohkeasti yhteydessä!

Scroll to Top