Länsi-Kotkan terveysasemalle suunnitteilla parannuksia

Länsi-Kotkan terveysasema

Juki on tehnyt päätöksen Karhuvuoressa sijaitsevan Länsi-Kotkan terveysaseman turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamisesta. Parannustyöt kohdistuvat lukitusjärjestelmään ja rakennuksen sisälämpötilan alentamiseen kesäaikana.

Juki on tehnyt päätöksen Karhuvuoressa sijaitsevan Länsi-Kotkan terveysaseman turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamisesta. Kesällä 2020 toteutetaan koko rakennuksen toisen kerroksen käsittävä lukitusuudistus. Terveysaseman oviin vaihdetaan kestävä ja kustannustehokas iLOQ-lukitusjärjestelmä. Tämän digitaalisen lukitusjärjestelmän etuihin kuuluu nykyaikainen sovelluspohjainen pääsynhallinta, jolla voidaan nopeasti poistaa avaimia käytöstä tai myöntää niille kulkuoikeuksia uusiin tiloihin, ilman kallista uudelleensarjoitusta.

Lukitusuudistuksen lisäksi tehdään parannuksia terveysaseman sisäilman lämpötilan pitämiseksi miellyttävän alhaisena. Kesäisin lämpötila rakennuksessa on noussut toivottua korkeammaksi. Tähän yritetään saada ratkaisu rakennusteknisillä toimenpiteillä. Rakennukseen on jo asennettu auringon lämpösäteilyä hidastavia ikkunakalvoja. Nämä vaihdetaan lämpösäteilyä enemmän heijastaviksi.

Auringon lämpösäteilyn ohella myös tuloilman lämpötilaan pyritään vaikuttamaan alentavasti muuttamalla tuloilmasäleikön sijaintia. Tuloilman lämpötila on tällä hetkellä korkea, sillä tuloilmasäleikkö sijaitsee nyt liian lähellä auringon lämmittämää mustaa huopakattoa.

Lisätiedot:

Mika Jokimies, tekninen isännöitsijä
mika.jokimies@kotka.fi

Aiheet:

Lue myös nämä:

Mikko Elosuo aloitti toimitusjohtajana

Mikko Elosuo aloitti Jukin toimitusjohtajana.

Lue tiedote

Ekami remontoi Villa Kärkisaaren sisätiloja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston pintakäsittelyalan opiskelijat tekevät tiloissa muun muassa maalaus- ja tapetointitöitä. Remontin aikana Kärkisaari ei valitettavasti ole vuokrattavana.

Lue tiedote

Vuokranmaksu poikkeustilanteessa

Pyydämme olemaan yhteydessä meihin, mikäli koronaviruksen vaikutukset yrityksesi toiminnalle aiheuttavat sinulle vaikeuksia vuokranmaksuun.  
Pyrimme hankalassa tilanteessa neuvotteluteitse tukemaan yrittäjiä tarvittaessa erilaisin ratkaisuin ja järjestelyin, jotta kaikkien toiminta voisi jatkua hankalan vaiheen yli.

Lue tiedote