Savotassa runsaasti hyväkuntoista vapaata tilaa, vaikka väistökoululle!

Savotta

Savotassa, entisen puutalousoppilaitoksen päärakennuksessa, ei tällä hetkellä ole koulutoimintaa.

Mussalossa sijaitsevassa Savotassa, entisen puutalousoppilaitoksen päärakennuksessa, ei tällä hetkellä ole koulutoimintaa. Osa tiloista on vuokrattu Kymsotelle ja liikuntatoimelle.

Langinkosken koulu oli väistötiloissa Savotassa. Kun heidän uusi koulurakennuksensa valmistui ja koulutyö pääsi alkamaan uusissa tiloissa tammikuussa 2020, jäi Savotta tyhjilleen. Savotassa on nyt vapaana paljon hyväkuntoisia, avaria ja valoisia tiloja, eri kokoisista luokkahuoneista aina erikoistiloihin, kuten auditorioon ja liikuntasaliin asti.  Mielenkiintoisena yksityiskohtana Savotasta löytyy väistökouluaikojen jäljiltä runsaasti kotitalousopetuksessa käytettyjä uusia keittiötiloja. Savotta soveltuu paljon tilaa tarvitseville toimijoille, esimerkiksi kuntouttavaan työtoimintaan, opetuskäyttöön, päivähoidon tarpeisiin tai vaikkapa toimistoiksi. Kysy myös pienempiä kokonaisuuksia!

Aiheet:

Lue myös nämä:

Mikko Elosuo aloitti toimitusjohtajana

Mikko Elosuo aloitti Jukin toimitusjohtajana.

Ekami remontoi Villa Kärkisaaren sisätiloja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston pintakäsittelyalan opiskelijat tekevät tiloissa muun muassa maalaus- ja tapetointitöitä. Remontin aikana Kärkisaari ei valitettavasti ole vuokrattavana.

Poikkeusolojen aika Jukin kiinteistöissä

Jukin henkilökunta on tavoitettavissa ainoastaan puhelimitse tai sähköpostilla. Konserttitalo ja Savotan liikuntakeskus on suljettu 18.3.-13.4.2020.