Vuokrattavat tilat Kotkassa

Heti vapaana käyttöösi

Kotkan Julkiset Kiinteistöt vuokraa terveitä ja turvallisia toimitiloja yksityisille, yhteisöille ja yrityksille, monenlaisiin eri tarkoituksiin ja toimintoihin. Meillä on myös muutamia asuntoja, joita vuokraamme kalustamattomina. Tällä hetkellä vapaana olevat vuokrakohteemme näet tästä. Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Villa Kärkisaari

Rakennusta on menneiden vuosikymmenten aikana korjattu säännöllisesti. Vuonna 1984 huvila muutettiin retkeilymajaksi ja vuoteen 2016 asti Kärkisaaressa on palveltu ravintola- ja matkailuasiakkaita. Majoitushuoneet ja alakerran salit ovat kokeneet kauniin pintaremontin, aikakaudelle ominaisia värisävyjä ja kuoseja käyttäen.

Nyt Kärkisaarta on mahdollista varata ja vuokrata suoraan Jukin kautta! Kysy lisää juki@kotka.fi tai soita Heidille 040 573 2702

Toimitiloja ja varastotiloja vuokrattavana Kotkassa

Villa Kärkisaari

Villa Kärkisaari on vuokrattavissa yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Omat ruoat ja juomat sallittu. Majoitus 16:lle.

Tutustu kiinteistöön
Länsi-Kotkan palvelukeskus

Länsi-Kotkan palvelukeskus

Länsi-Kotkan palvelukeskuksessa on vuokrattavana iso liiketila, heti vapaa. Tässä entisessä anniskeluravintolassa on omat sisäänkäynnit, wc:t, keittiö-ja taukotila. Kysy lisää ja sovi näyttö!

Tutustu kiinteistöön
Ympäristötalo

Ympäristötalo

Ympäristötalolla on heti vapaita, eri kokoisia tiloja – soita ja kysy lisää!

  • toimistoja
  • varastotilaa
  • laboratorioita
Tutustu kiinteistöön
Savotta

Savotta, päärakennus ja liikuntakeskus

Loistavalla sijainnilla ja monipuolisilla mahdollisuuksilla varusteltu rakennus etsii nyt uusia vuokralaisia! Juki on kiinnostunut kehittämään Savotan päärakennusta yhdessä tulevien vuokralaisten kanssa: entinen koulurakennus sopii monenlaiseen toimintaan ja sen tiloja voidaan remontoida ja uudistaa tarpeiden mukaisesti, esimerkiksi toimistoiksi, avokonttoreiksi tai muiksi työtiloiksi. Kysy rohkeasti!

Tutustu kiinteistöön

Asuntoja vuokrattavana Kotkassa

Vapaita asuntoja ei ole juuri nyt tarjolla.