Vuokrattavat tilat Kotkassa

Heti vapaana käyttöösi

Kotkan Julkiset Kiinteistöt vuokraa terveitä ja turvallisia toimitiloja yhteisöille ja yrityksille, monenlaisiin eri tarkoituksiin ja toimintoihin. Meillä on myös muutamia asuntoja, joita vuokraamme kalustamattomina. Tällä hetkellä vapaana olevat vuokrakohteemme näet tästä. Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Villa Kärkisaari

Rakennusta on menneiden vuosikymmenten aikana korjattu säännöllisesti. Vuonna 1984 huvila muutettiin retkeilymajaksi ja vuoteen 2016 asti Kärkisaaressa on palveltu ravintola- ja matkailuasiakkaita. Ekami huolehtii päärakennuksessa tyylikkään sisäremontin toteutuksesta. Yläkerta makuuhuoneineen on jo valmis, seuraavien lukukausien aikana on alakerran vuoro.

Nyt Kärkisaarta on mahdollista varata ja vuokrata suoraan Jukin kautta! Kysy lisää juki@kotka.fi tai soita Heidille 040 573 2702

Toimitiloja ja varastotiloja vuokrattavana Kotkassa

Villa Kärkisaari

Villa Kärkisaari on vuokrattavissa yksityis- ja yritystilaisuuksiin alkaen 1.6.2020, alk. 530€/vrk! Vuokrataan tällä hetkellä vain kokonaisuutena, eli esimerkiksi saunaa ei voi vuokrata erikseen.

Tutustu kiinteistöön
Gutzeitintie 12

Gutzeitintie 12

Gutzeitintiellä Jukilla on vapaana

  • toimitila 35m2 oma sisäänkäynti, wc, keittonurkkaus

Kysy lisää ja sovi näyttö!

Tutustu kiinteistöön
Länsi-Kotkan palvelukeskus

Länsi-Kotkan palvelukeskus

Länsi-Kotkan palvelukeskuksessa on vuokrattavana iso liiketila, heti vapaa. Tässä entisessä yökerhossa on oma sisäänkäynti, wc, keittiö-ja taukotila. Kysy lisää ja sovi näyttö!

Tutustu kiinteistöön
Ympäristötalo

Ympäristötalo

Ympäristötalolla on heti vapaita, eri kokoisia tiloja – soita ja kysy lisää!

  • toimistoja
  • varastotilaa
  • laboratorioita
Tutustu kiinteistöön
Kotkan Höyrypanimo

Kotkan Höyrypanimo, Metsola

Höyrypanimon juhla- ja kokoustilavaraukset hoitaa yhteistyökumppanimme Ravintola Keisarinsatama. Jukilla on vuokrattavana heti vapaa mielenkiintoinen ylimmän kerroksen studio/toimistohuone, jossa on oma vesipiste.

Tutustu kiinteistöön
Savotta

Savotta, päärakennus ja liikuntakeskus

Loistavalla sijainnilla ja monipuolisilla mahdollisuuksilla varusteltu rakennus etsii nyt uusia vuokralaisia! Juki on kiinnostunut kehittämään Savotan päärakennusta yhdessä tulevien vuokralaisten kanssa: entinen koulurakennus sopii monenlaiseen toimintaan ja sen tiloja voidaan remontoida ja uudistaa tarpeiden mukaisesti. Päärakennuksesta löytyy mm. useampia kotitalousluokkia keittiövarusteineen, auditorio sekä erikokoisia opetustiloja vaikka toimistokäyttöön.

Tutustu kiinteistöön

Asuntoja vuokrattavana Kotkassa

Vapaita asuntoja ei ole juuri nyt tarjolla.