Vuokrattavat tilat Kotkassa

Heti vapaana käyttöösi

Kotkan Julkiset Kiinteistöt vuokraa terveitä ja turvallisia toimitiloja yhteisöille ja yrityksille, monenlaisiin eri tarkoituksiin ja toimintoihin. Meillä on myös muutamia asuntoja, joita vuokraamme kalustamattomina. Tällä hetkellä vapaana olevat vuokrakohteemme näet tästä. Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Catering-kumppaniksemme Kärkisaareen?

Villa Kärkisaari

Rakennusta on menneiden vuosikymmenten aikana korjattu säännöllisesti. Vuonna 1984 huvila muutettiin retkeilymajaksi ja vuoteen 2016 asti Kärkisaaressa on palveltu ravintola- ja matkailuasiakkaita. Kevään 2020 aikana Ekami tekee päärakennuksessa tyylikkään sisäremontin.

Etsimme tähän upealla sijainnilla sijaitsevaan pitsihuvilaan luotettavaa ja yhteistyökykyistä catering-kumppania kehittämään Kärkisaarta kanssamme ja huolehtimaan puolestamme tilavarauksista ja tarjoiluista.

Toimitiloja ja varastotiloja vuokrattavana Kotkassa

Villa Kärkisaari

Villa Kärkisaari

Haemme catering-kumppania, joka palvelisi asiakkaitamme ottamalla Kärkisaaren tilavaraukset vastaan, huolehtimalla tilaisuuden tarjoiluista ja muista järjestelyistä sekä vastaamalla majoitustoiminnasta tilaisuuksien yhteydessä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Jutellaan lisää.

Tutustu kiinteistöön
Kotkan konserttitalo

Konserttitalo

Konserttitalolla on vuokrattavissa

  • upea katutason liiketila n. 100m2 ainutlaatuisilla kaari-ikkunoilla ja tyylikkäällä parkettilattialla, sekä
  • kokous- ja neuvottelutila, jossa käytettävissä mm. iso näyttö, vesipiste, kahvikupit, kahvinkeitin ja tiskikone. Katso kuvat ja lisätiedot täältä. 
  • Ajalla 18.3.-13.4.2020 konserttitalo on suljettu.
Tutustu kiinteistöön
Gutzeitintie 12

Gutzeitintie 12

Gutzeitintiellä Jukilla on vapaana

  • toimitila 35m2 oma sisäänkäynti, wc, keittonurkkaus
  • autotalli/varastotila 80m2

Kysy lisää ja sovi näyttö!

Tutustu kiinteistöön
Länsi-Kotkan palvelukeskus

Länsi-Kotkan palvelukeskus

Länsi-Kotkan palvelukeskuksessa on vuokrattavana iso liiketila, heti vapaa. Tässä entisessä yökerhossa on oma sisäänkäynti, wc, keittiö-ja taukotila. Kysy lisää ja sovi näyttö!

Tutustu kiinteistöön
Ympäristötalo

Ympäristötalo

Ympäristötalolla on heti vapaita, eri kokoisia tiloja – soita ja kysy lisää!

  • toimistoja
  • varastotilaa
  • laboratorioita
Tutustu kiinteistöön
Kotkan Höyrypanimo

Kotkan Höyrypanimo, Metsola

Höyrypanimon juhla- ja kokoustilavaraukset hoitaa yhteistyökumppanimme Ravintola Keisarinsatama. Jukilla on vuokrattavana heti vapaa mielenkiintoinen ylimmän kerroksen studio/toimistohuone, jossa on oma vesipiste.

Tutustu kiinteistöön
Savotta

Savotta, päärakennus ja liikuntakeskus

Loistavalla sijainnilla ja monipuolisilla mahdollisuuksilla varusteltu rakennus etsii nyt uusia vuokralaisia! Juki on kiinnostunut kehittämään Savotan päärakennusta yhdessä tulevien vuokralaisten kanssa: entinen koulurakennus sopii monenlaiseen toimintaan ja sen tiloja voidaan remontoida ja uudistaa tarpeiden mukaisesti. Päärakennuksesta löytyy mm. useampia kotitalousluokkia keittiövarusteineen, auditorio sekä erikokoisia opetustiloja vaikka toimistokäyttöön.

Tutustu kiinteistöön

Asuntoja vuokrattavana Kotkassa

Sunilan koulun asunnot

Sunilan koulun asunnot

Kohteessa on asuntoja vuokrattavana.

Tutustu kiinteistöön